ZZ HOUSE, RHOON


Omschrijving

IN SAMENWERKING MET IHC ARCHITECTS

“Serene rust aan het water” was de inspiratiebron van dit ontwerp. De geopende maar tevens toch gesloten gevels zorgen op de belangrijkste plekken in de woning voor een adembenemend uitzicht.

 

De voorgevel van deze moderne woning is zodanig gesitueerd dat de woonkamer met een naadloos hoekraam verbinding maakt naar de enige connectie met de straat. Het lijnenspel pas zicht hierop aan door een speelse doorkijk te maken naar het water met een geïntegreerde plantenbak.

IHC Architects heeft gebruik gemaakt rustige maar toch ruwe, pure materialen waardoor het contrast tussen de hoofdvormen wordt versterkt. De indeling van de woning is trapsgewijs opgebouwd waarin de hoofdruimten allemaal zicht hebben op het water. Hierbij is er rekening gehouden met privacy door de woning voornamelijk te openen bij de ondergeschikte ruimten zoals een hal of een trap. Dit gecombineerd met het gebruik van hoogtes geeft een ruimtelijk effect.

Een leuk detail , is de vide met de brug in de centrale hal die de mastersuite met de rest van de woning in verbinding brengt.

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Begane grond

Eerste verdieping

Interessante links

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: IHC Architects
Locatie: Rhoon
Opdrachtgever: Particulier
Status: Gereed 2020

Specificaties

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Garage: ja
Extra: Modern lijnenspel, open structuur, Aan het water
Woonoppervlakte: 400
Kaveloppervlakte: 780
Bouwjaar: 2020

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2 6093EL,
Heythuysen, Limburg

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons