Water House, Oolderveste Herten


Omschrijving

“Water House is ontstaan door de plooiende vormen van het water. De excentrieke hoeken van dit ontwerp
vormen een eenheid met de omgeving en het maaiveld.”

Door het hoofdvolume visueel los te koppelen middels glas en overstek lijkt het blok te zweven over het perceel. Door het element van het zwembad hieraan toe te voegen wordt het gevoel van het water naar de woning gebracht. Het zwembad is te benaderen vanaf het overdekte terras en de woonkamer. De zwevende treden maken de verbinding met de rest van de tuin.

De indeling is gebaseerd op een split level wonen en slapen. Dit biedt de woning in totaal 2 woonkamers, grote leef keuken, eetkamer, zwembad, overdekt terras, luxe master, 3 gasten slaapkamers, kantoor, bioscoop en een overdekte garage. De abstracte minimalistische sferen worden benadrukt door de natuurlijke materialen die in de woning verwerkt zijn. Hierdoor vormt de woning een perfect geheel met de omliggende natuur en waterkant.

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Beneden verdieping

Begane grond

Interessante links

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Oolderveste, Herten
Opdrachtgever: Particulier
Status: 2020

Specificaties

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Garage: ja, dubbel
Extra: Split-level, open structuur, Zwembad, Fitness, Bioscoop, Kantoor,
Woonoppervlakte: 400
Kaveloppervlakte: 1400
Bouwjaar: -

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2 6093EL,
Heythuysen, Limburg

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons