Villa ontwerpen


Bent u op zoek naar een deskundige architect die uw villa kan ontwerpen en realiseren naar uw wensen? Bij BRUIS Architectuur bent u hiervoor aan het juiste adres.

Om uw droomvilla te creëren is het belangrijk om de juiste architect te vinden. Deze moet zowel een stijl hebben die bij u past, alsmede een eigen stijl die u verder laat kijken en meeneemt in uw droomvilla. Dit is waar BRUIS Architectuur sterk in is.

Ontwerpen Villa

Wij zullen samen met u de juiste architectonische stijl zoeken door uw wensen, eisen en dromen te inventariseren. Dit is het begin van het creatieve proces binnen het ontwerpen van uw woning. Tijdens dit proces zullen wij u nauw betrekken om zo uw villa te ontwerpen.

Wij proberen met moderne en creatieve ideeën een villa te ontwerpen waarbij er een harmonieus geheel tussen gebouw en buitenruimte zal ontstaan. Hierbij zijn elementen als windrichting, uitzicht en positionering van de zon belangrijke factoren om mee te nemen in onze ontwerpen voor uw villa. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol in ons ontwerp. Daarbij gaat het niet alleen over het ontwerpen van een villa die zo lang mogelijk aan de woonbehoefte voldoet, maar ook over de manier van bouwen die goed is voor mens en milieu.

Wij betrekken u nauw bij het ontwerpen van uw villa, vanaf de allereerste schets tot en met het definitieve ontwerp. Wij zullen hierbij voorstellen doen aangaande vorm, interieur en materiaalgebruik. Dit proces begint met een grove schets, waarna het steeds verder uitgewerkt en gedetailleerd wordt met als eindresultaat een hoogwaardig ontwerp.

BRUIS Architectuur, de ideale partner om úw droomvilla te ontwerpen en te realiseren.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik van onze projecten

ONS WERK

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons