Renovatie & tuin ontwerp woning, Herten Project

Omschrijving

Het half afgeschuinde muurtje van de bestaande woning wordt recht getrokken en breder gemaakt zodat deze verder komt dan de inham in het dak. Hierop aangesloten een lijnen spel die vanaf de linkerkant langs de woning omhoog loopt. De garage deur en de muur rondom wordt bekleed met een donkere kleur hout. Het lijnenspel gaat hierdoor ook nog de hoek om. Het pad naar de entree is gemaakt door grote “zwevende” betonnen trapstenen te gebruiken.

In het tuin ontwerp is de langwerpige vijver bepalend. De achterwand van de vijver is gemaakt middels een witte muur. Hierin zit een waterval verwerkt. Het muurtje wordt ook benut aan de andere zijde middels de zitkuil met eettafel en haard.

Stijl

BRUIS Architectuur onderscheidt zich door zijn ontwerpen te voorzien van moderne minimalistische aspecten. Door kubistische vormen in combinatie met overstekken en blinden muren wordt een moderne alternatieve stijl gecreëerd. Ook is een open ruimte door veel glas een onmisbaar aspact in een ontwerp. Dit versterkt door industriële materialen als hout en beton. Om een beeld te krijgen van deze uiting, neem een kijkje in het portfolio.

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Herten
Opdrachtgever: prive
Status: In uitvoering

Specificaties

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Garage: Ja
Extra: Kelder + grote tuin
Woonoppervlakte: -
Kaveloppervlakte: -
Bouwjaar: 2017

Vindt u het leuk wat BRUIS doet?

Kijk verder en u zult het nog leuker vinden