Renovatie bungalow tot luxe gezinswoning, GLEEDO House, Heythuysen


Omschrijving

“De bestaande bungalow miste karakter en een eigen identiteit. Door de basisvormen te behouden en deze te versterken met minimalistische materialisatie spreekt de woning tot ieders verbeelding. Deze verbouwing is ontworpen binnen de kaders van duurzaamheid en leefbaarheid.”

De garage van de bestaande woning is omgetoverd tot nieuwe entree waarbij de verbinding met de grote woonkamer en kantoor gemaakt wordt. Naast de bestaande woning is een royale garage toegevoegd.
De bestaande slaapkamers en badkamers zijn vervangen door een nieuwe master suite vleugel. Deze is verbonden met de leefkeuken middels een glazen gang, grenzend aan de binnentuin. Hierdoor heeft de keuken aan 3 zijden connectie met de tuin en het terras.
Door de master suite los te koppelen ontstaat de gewenste privacy van de bewoners. Tevens worden hierdoor twee verschillende gedeeltes in de tuin gecreëerd.

Op de bestaande woning wordt een optopping gerealiseerd waarin 2 slaapkamers en een badkamer zijn gewaarborgd. Deze is voorzien van een Japans zwarthout afwerking die zich als een massieve schil om de verdieping wikkelt. Dit geeft een minimalistische en bijna onopvallende uitstraling.

#BRUISarchitectuur #BRUIS #IHC #IHCarchitects #arquitetura #arquiteto #Architectuur #architecture #architect #archolution #design #minimalism #minimal #architecture_hunter #archilovers #archilover #archdaily #renderbox #lumion
#architecturestudent #render #rendering #Contemporary #picoftheday #details #instaarchitecture #villa #architecturephotography #allofrendets

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Interessante links

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: IHC Architects
Locatie: Sambeek
Opdrachtgever: Particulier
Status: Gereed 2020

Specificaties

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Garage: ja
Extra: Split-level, open structuur, Zwembad, Ruime overkapping
Woonoppervlakte: 400
Kaveloppervlakte: 780
Bouwjaar: 2020

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2 6093EL,
Heythuysen, Limburg

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons