Renovatie nieuwe gevel woonhuis, Posterholt Project

Omschrijving

Het ontwerp is gebaseerd op het gescheiden wonen en slapen. Hierbij zijn de twee hoofdvertrekken verbonden door een glazen gang. Deze gang is ook het centrum naar de tuin. De tuin is rondom volledig zichtbaar vanuit beide units, zodat het altijd lijkt alsof de kamers een zijn met de natuur.
De accenten aan de buitenkant worden gelegd op de betonnen rand met hiertussen de houten balk afwerking. Deze betonnen rand loopt op dezelfde hoogte door naar de achterkant. Hierdoor lijkt het vanuit de tuin of de blokken zweven.
Beide hoofdvertrekken zijn split level. Op deze wijze lijkt het vanuit de straat kant op anderhalve bouwlaag. Maar doordat het kavel een verloop heeft van 1,5 meter zit een deel onder de grond.
De woonkamer heeft een hoogte van 6 meter. Wat meteen opvalt is het zwevende platform dat opgehangen is aan staalkabels. Deze is tevens verbonden met de keuken door een enorme glasplaat die de balustrade van het plateau vormt.

Stijl

BRUIS Architectuur onderscheidt zich door zijn ontwerpen te voorzien van moderne minimalistische aspecten. Door kubistische vormen in combinatie met overstekken en blinden muren wordt een moderne alternatieve stijl gecreëerd. Ook is een open ruimte door veel glas een onmisbaar aspact in een ontwerp. Dit versterkt door industriële materialen als hout en beton. Om een beeld te krijgen van deze uiting, neem een kijkje in het portfolio.

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Posterholt
Opdrachtgever: Particulier
Status: In uitvoering

Specificaties

Slaapkamers: -
Badkamers: -
Garage: -
Extra: -
Woonoppervlakte: -
Kaveloppervlakte: -
Bouwjaar: 2018

Vindt u het leuk wat BRUIS doet?

Kijk verder en u zult het nog leuker vinden