Renovatie unieke luxueuze jaren 70 villa, Roermond


Omschrijving

“Deze luxe villa uit de jaren 70 is gerenoveerd tot een paradepaardje in het groen. De uitgesproken architectuur is behouden en benadrukt in dit nieuwe ontwerp.”

Deze woning beschikt over een woonkamer, bibliotheek, grote leefkeuken, master suite, 4 slaapkamers, een binnenzwembad met bijbehorende Spa en een royale tuin met levels.

Door gebruik te maken van strakke vormen en robuuste materialen is het oorspronkelijke ontwerp weer tot leven gekomen. Ter plaatse van de woonkamer is een volume toegevoegd wat fungeert als overdekt terras op de begane grond en balkon op de eerste verdieping. De afwerking van het dak met hout komt overal in de woning terug.

De openheid van de woning was het uitgangspunt van dit ontwerp. Dit komt enorm tot zijn recht met de hoge plafonds en de connectie met de tuin. De voorgevel van de woning is opengemaakt voor een ruimtelijk gevoel en meer licht in de achterliggende ruimtes. Tevens wordt er eenheid in de gevel gecreëerd door het lijnenspel door te laten lopen in het ontwerp van de tuin.

Het interieur van de woning geeft een knipoog naar de oorspronkelijke elementen van de jaren 70. Zo zijn de klooster vloeren behouden en heeft de open haard uit een voormalig kasteel zijn speciale plaats weten te versterken.

Dit huis staat op dit moment in de verkoop bij ALLURE MAKELAARDIJ.

Heeft u interesse in deze unieke luxueuze woning kijk dan op: www.allure-makelaardij.nl

#BRUISarchitectuur #BRUIS #IHC #IHCarchitects #arquitetura #Architectuur #architecture #architect #archolution #design #minimalism #minimal #designer #architecture_hunter
#archilovers #archilover #archdaily #renderbox #lumion #architecturestudent #render #rendering #Contemporary #picoftheday #details #instaarchitecture #villa #house #allofrendets

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Before and after

Before and after

Interessante links

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Roermond
Opdrachtgever: Particulier
Status: -

Specificaties

Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Garage: ja
Extra: Binnen zwembad, spa, bibliotheek, grote tuin, overkapping
Woonoppervlakte: 600
Kaveloppervlakte: -
Bouwjaar: 2020

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2 6093EL,
Heythuysen, Limburg

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons