Renovatie, geveltransformatie woonhuis, Oirsbeek


Omschrijving

Het concept van het ontwerp is ontstaan door een vernieuwde toegang te creëren bij het woonhuis. Voorheen was deze alleen te betreden via een rode brandtrap. BRUIS Architectuur heeft middels levels een nieuwe toegang gecreëerd voor dit woonhuis in Oirsbeek.

Het moderne architectuur wordt versterkte met de strakke witten lijnen de woning in zijn lengte accentueren. Door de balustrade van de woning erbij te betrekken is het contrast nog meer zichtbaar.

Aan de rechterzijde bevindt zich niet alleen de toegang met een trap en terras maar de gehele ruimte kan benut worden als berging.

Stijl

BRUIS Architectuur onderscheidt zich door zijn ontwerpen te voorzien van moderne minimalistische aspecten. Door kubistische vormen in combinatie met overstekken en blinden muren wordt een moderne alternatieve stijl gecreëerd. Ook is een open ruimte door veel glas een onmisbaar aspact in een ontwerp. Dit versterkt door industriële materialen als hout en beton. Om een beeld te krijgen van deze uiting, neem een kijkje in het portfolio.

Interessante links

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Oirsbeek
Opdrachtgever: Particulier
Status: In uitvoering

Specificaties

Slaapkamers: -
Badkamers: -
Garage: Oprit
Extra: Zwevende trap, berging, Terras
Woonoppervlakte: +/- 200²
Kaveloppervlakte: +/- 1500²
Bouwjaar: 2019