Renovatie bungalow, Herkenbosch


Omschrijving

Omschrijving volgens Allure Makelaardij:
GROOTS, GROEN GENIETEN…… Laten we beginnen met de vaststelling dat de woning aan de Van der Landelaan 25 door de jaren heen steeds geupgrade en goed onderhouden is. Echter, “onze” architect is dusdanig enthousiast over de potentie van deze levensloopbestendig semi-bungalow dat hij niet na kon laten de mogelijkheden in volle glorie uit te lichten en interessant te maken voor een heel breed publiek.

De huidige eigenaren hebben zo’n 20 jaar optimaal woongenot beleefd van deze woning op een mooie plek met alle privacy. Nu is het de beurt aan een nieuwe generatie om op deze schitterende locatie hun woonwensen in vervulling te laten gaan. Het pand biedt legio mogelijkheden: van gelijkvloers en levensloopbestendig wonen, tot kantoor, praktijk of salon aan huis en alles daartussenin. Kun je vier slaapkamers gebruiken of droom je van een zwembad of wellnessruimte? Allemaal opties die hier gerealiseerd kunnen worden.

Deze semi-bungalow die letterlijk aan het zicht onttrokken is, werd door de jaren heen met zorg en aandacht onderhouden; Kwalitatief gezien hebben we het over een eerlijk en degelijk gebouwd woonhuis dat zijn oorsprong heeft in 1969.

In de woonkamer creëert het speelse split-level een natuurlijke gebruiksindeling in enerzijds een ruime TV-hoek met sfeervolle gashaard, ietsje onder het maaiveld en daarmee één met de omliggende tuin en anderzijds een royale eetkamer met ook hier rondom volop tuincontact. Met het openen van de deur haal je de tuin als het ware naar binnen. En neem van ons aan dat er in een landschapstuin als deze het hele jaar door van alles te zien valt, van allerlei vogels tot eekhoorntjes en meer.

Stijl

BRUIS Architectuur onderscheidt zich door zijn ontwerpen te voorzien van moderne minimalistische aspecten. Door kubistische vormen in combinatie met overstekken en blinden muren wordt een moderne alternatieve stijl gecreëerd. Ook is een open ruimte door veel glas een onmisbaar aspact in een ontwerp. Dit versterkt door industriële materialen als hout en beton. Om een beeld te krijgen van deze uiting, neem een kijkje in het portfolio.

Interessante links

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Herkenbosch
Opdrachtgever: Allure Makelaardij
Status: Verkocht

Specificaties

Slaapkamers: -
Badkamers: -
Garage: -
Extra: -
Woonoppervlakte: +/- 250²
Kaveloppervlakte: +/- 2300²
Bouwjaar: 1969 - 2019