PREFAB WONING


Bij BRUIS Architectuur zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd. Daarom zijn onze architecten bekend met verschillende vormen van woningbouw. Zo hebben wij ook ervaring met het ontwerpen van prefab woningen. Prefab bouwen is een hoogwaardige bouwmethode die de bouwtijd aanzienlijk verkort en vaak tegen een scherpere prijs kan worden aangeboden. Bij BRUIS Architectuur adviseren wij u over de verschillende vormen van woningbouw en ontwerpen wij uw droomhuis van A tot Z.

Bent u op zoek naar de beste architect in voor prefab in 2023, dan adviseren wij STATE of Architecture.

Traditionele of prefab woning?

Als architectenbureau ontwerpen wij geen standaard prefab woningen. BRUIS Architectuur heeft verschillende moderne prefab woningen ontworpen, die u terug kunt zien in onze portfolio. Zo hebben wij in Asenray een moderne woning van betonnen prefab elementen gebouwd. Deze unieke woning combineert minimalistische kenmerken met luxe materialen. Door gebruik te maken van betonnen prefab elementen was de bouwtijd van de woning laag, zonder dat de bewoner heeft hoeven inleveren op karakter en luxe. De wensen van de opdrachtgever staan immers altijd centraal.

BRUIS staat voor minimalistische en moderne architectuur. Door gebruik te maken van moderne bouwtechnieken, creëren wij samen met u als opdrachtgever unieke woningen die aansluiten bij het beeld van uw droomhuis.
Heeft u bruisende woning ideeën en zoekt u een ervaren partij om deze ideeën tot leven te brengen? BRUIS Architectuur ontwerpt uw droomhuis rondom uw persoonlijke woningwensen. Bij ons is elke prefab woning uniek.

Voordelen van een prefab woning

Prefab bouw wordt snel populairder. Daar kijken we bij bruis Architectuur niet van op. Prefabbouw heeft namelijk verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bouwmanieren, namelijk;

De bouwtijd is kort: Het fabriceren van de betonnen elementen gebeurt in de fabriek, waardoor alles strak volgens plannen geprefabriceerd kan worden. Binnen een aantal weken staat de woning water- en winddicht op uw kavel.
Hoge kwaliteit beton: Omdat het beton in de fabriek wordt gegoten, spelen weersinvloeden geen rol bij de productie, waardoor het beton goed kan drogen. Dat komt de kwaliteit van het beton ten goede. Beton zorgt dan ook voor een stevige, stabiele én duurzame constructie.
Voordelige methode: Prefab betonbouw is een betaalbare manier van bouwen. Echter is planning vooraf zeer belangrijk, omdat wijzigingen tijdens de bouw duur kunnen uitvallen.
Duurzaam: De mallen gebruikt bij de productie van prefabelementen kunnen worden hergebruikt. Ook kan overtollig beton worden gerecycled in andere projecten.
Integratie van maatregelen: Bouwdelen zoals isolatie, kozijnen/deuropeningen en gevelafwerking kunnen in de fabriek direct verwerkt worden.
Unieke vormen: Dankzij prefabbouw zijn veel zelfdragende en speelse elementen mogelijk.
Slankere constructies mogelijk: Doordat de wapening reeds in de fabriek verwerkt wordt, zijn dunnere constructies mogelijk.
Strakke afwerking: Met betonbouw geeft u een strakke, moderne en minimalistische look aan uw prefab woning.
Energiebesparend: De thermische inertie van beton zorgt voor een gelijke en constante spreiding van de warmte of kou die de wanden hebben opgenomen. Tevens isoleert prefab beton goed en heeft het een hoge luchtdichtheid.

Prefab woning ontworpen door BRUIS

Als architectenbureau ontwerpen wij geen standaard prefab woningen. BRUIS Architectuur heeft verschillende moderne prefab woningen ontworpen, die u terug kunt zien in onze portfolio. Zo hebben wij in Asenray een modulaire woning van betonnen prefab elementen gebouwd. Deze unieke woning combineert minimalistische kenmerken met luxe materialen. Door gebruik te maken van betonnen prefab elementen was de bouwtijd van de woning laag, zonder dat de bewoner heeft hoeven inleveren op karakter en luxe. De wensen van de opdrachtgever staan immers altijd centraal.

BRUIS staat voor minimalistische en moderne architectuur. Door gebruik te maken van moderne bouwtechnieken, creëren wij samen met u als opdrachtgever unieke woningen die aansluiten bij het beeld van uw droomhuis.
Heeft u bruisende woningideeën en zoekt u een ervaren partij om deze ideeën tot leven te brengen? BRUIS Architectuur ontwerpt uw droomhuis rondom uw persoonlijke woningwensen. Bij ons is elke prefab woning uniek.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

  Een blik op onze projecten

  ONS WERK

  1001

  Goede ideeën

  55

  Afgeronde projecten

  100%

  Invloed van de klant

  5000+

  Likes

  TEAM BRUIS

  Ontmoet het team


  DIENSTEN

  Dit zijn onze kwaliteiten


  ARCHITECTUUR

  BRUIS Architectuur ontwerpt en realiseert gebouwen met een uniek, eigen, vernieuwend karakter.

  LEES MEER

  BOUWKUNDIG

  Bij BRUIS zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd.

  LEES MEER

  INTERIEUR

  Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt.

  LEES MEER

  VISUALISATIES

  De artist impressions geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen.

  LEES MEER

  BOUWBEGELEIDING

  De realisatie van een gebouw is het slotstuk van een periode van voorbereiding.

  LEES MEER

  STEDENBOUW

  Een te realiseren gebouw maakt een wezenlijk onderdeel uit van de buitenruimte.

  LEES MEER

  START UW PROJECT

  Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
  of alleen een bruisend idee?


  ONS KANTOOR

  Heythuysen - Nijmegen
  Nederland

  open map

  SUPPORT

  U kunt ons altijd
  telefonisch bereiken

  bel ons