Particuliere villa in Venlo


Bent U op zoek naar een architect voor uw particuliere woning in Venlo?
De juiste architect in Venlo vinden is een belangrijk onderdeel van het traject naar uw nieuwe, perfecte woning. De architect moet zowel een stijl hebben die bij u past als een eigen stijl die u verder laat kijken en meeneemt in uw droomwoning. BRUIS Architectuur kan dit aan u bieden.

Het creatieve proces, ofwel het vinden van de juiste architectonische stijl voor uw project is een interactief traject dat begint met het inventariseren van uw wensen, eisen en dromen. Het is vervolgens onze missie om u de best passende mogelijkheden te presenteren om uw project te realiseren.
Naast de functionele eisen en wensen van de cliënt zijn wij uiteraard ook nadrukkelijk op zoek naar de kansen en mogelijkheden die de kavel waarop uw droom gecreëerd gaat worden te bieden heeft. Deze context moet leiden tot een harmonieus geheel tussen gebouw en buitenruimte.

Van de allereerste schets tot en met het definitief ontwerp; wij betrekken u nauw bij de vormgeving van uw gebouw. Waarbij wij voorstellen doen aangaande vorm, materiaalgebruik en interieur. Een proces dat begint bij een grove schets en steeds verder gedetailleerd wordt met als resultaat een hoogwaardig ontwerp, dat voldoet aan de afgesproken kaders.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik op onze projecten

ONS WERK

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons