Moderne woning, Sambeek


Omschrijving

IN SAMENWERKING MET IHC ARCHITECTS

“De moderne woning in Sambeek wordt gekenmerkt door zijn sprekende en robuuste lijnenspel. Dit lijnenspel accentueert de drie verdiepingen van deze gezinswoning. Doordat de woning is opgetild van het maaiveld ontstaat een ruimtelijke kelder met lichtinval rondom de straatkant. De open structuur aan de achterzijde van de woning, in combinatie met de twee terrassen op verschillende niveaus, verbindt de leefruimte met de tuin.”

In deze woning staat de leef keuken centraal. Dit heeft IHC Architects gedaan door de hoogte van het split level niveau te combineren tot anderhalve verdieping. Binnen het ontwerp zijn een woonkamer, grote leef keuken, kantoor, overdekte terrassen, twee slaapkamers, een master en 2 badkamers opgenomen.
De sfeer binnen deze woning kan beschreven worden als luxe modern. De zwart aluminium kozijnen vormen een industrieel contrast met de witte omlijsting en betonafwerkingen.

Bent u geïnteresseerd in deze woning of benieuwd naar andere projecten, kijk dan op de website: www.bruis-architectuur.nl of bezoek onze social media.

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Begane grond

Eerste verdieping

Interessante links

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: IHC Architects
Locatie: Sambeek
Opdrachtgever: Particulier
Status: Gereed 2020

Specificaties

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Garage: ja
Extra: Split-level, open structuur, Zwembad, Ruime overkapping
Woonoppervlakte: 400
Kaveloppervlakte: 780
Bouwjaar: 2020

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2 6093EL,
Heythuysen, Limburg

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons