MODERNE VILLA


Wilt u een unieke woning bouwen en houdt u van de moderne woningstijl? Dan bent u bij ons architectenbureau aan het juiste adres. De moderne villa’s ontworpen door BRUIS by IHC Architects, weerspiegelen onze liefde voor moderne bouwstijlen, unieke materialen en speelse creaties. We maken graag gebruik van glazen wanden om het uitzicht te maximaliseren en een warme, eigentijdse ruimte te bieden vol natuurlijk licht. Uiteraard staan uw wensen centraal wanneer onze architecten uw moderne villa ontwerpen. Samen met uw input ontwerpen we een unieke woning waarin u zich volledig thuis voelt en uw persoonlijke stijl tot uiting komt.

Duurzame villa

BRUIS hecht waarde aan duurzame bouwtechnieken en neemt dit mee in elk ontwerp. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld rekening houden met het materiaal gebruik en groene installaties verwerken in het ontwerp. Door duurzaamheid al vroeg in de ontwerpfase mee te nemen, worden achteraf mogelijke problemen voorkomen. Uw moderne villa kan van alle gemakken worden voorzien. Uiteraard worden deze installaties volledig in de woning geïntegreerd.
Onze architecten houden naast ecologische duurzaamheid ook rekening met woongenot en levensloopbestendigheid. Immers wilt u een woning die past bij uw leefstijl, hobby’s en levensfase. Bij BRUIS denken we met u mee en gaan we opzoek naar de kansen en mogelijkheden die de woning u moet bieden. Het doel is het object volledig af te stemmen aan uw wensen.

Moderne villa ontwerpen

Van de allereerste schets tot en met het definitieve ontwerp; wij betrekken u nauw bij de vormgeving van uw moderne villa. Hierbij nemen wij zowel de uitstraling van uw pand als de buitenruimte en het interieur mee. Bij het interieur kunt u denken aan de vaste ruimtes, als uw keuken, inloopkast en badkamer. Zo ontwerpen wij een keukenconcept, waarmee uw keuken het hart van het huis vormt en uw moderne villa nog meer uitstraling heeft.
Het gehele proces draait om het opleveren van een harmonieuze villa waarin elk element met elkaar in samenhang is. Dit proces begint bij een grove schets en wordt steeds verder gedetailleerd met als resultaat een hoogwaardig ontwerp, dat voldoet aan de afgesproken kaders.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar u zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze moderne villa’s streven wij naar bouwwerken met een eigen karakter en luxe indeling.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik op onze projecten

ONS WERK

1001

Goede ideeën

55

Afgeronde projecten

100%

Invloed van de klant

5000+

Likes

TEAM BRUIS

Ontmoet het team


DIENSTEN

Dit zijn onze kwaliteiten


ARCHITECTUUR

BRUIS Architectuur ontwerpt en realiseert gebouwen met een uniek, eigen, vernieuwend karakter.

LEES MEER

BOUWKUNDIG

Bij BRUIS zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd.

LEES MEER

INTERIEUR

Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt.

LEES MEER

VISUALISATIES

De artist impressions geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen.

LEES MEER

BOUWBEGELEIDING

De realisatie van een gebouw is het slotstuk van een periode van voorbereiding.

LEES MEER

STEDENBOUW

Een te realiseren gebouw maakt een wezenlijk onderdeel uit van de buitenruimte.

LEES MEER

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons