L(eon) HOUSE - Warme, industriële, moderne woning | Beek


Omschrijving

“Deze woning is ontworpen ter nagedachtenis van Léon Janssen” Zijn rode Mercedes SLK straalt voor de L-vormige woning die karakteristieke eigenschappen van deze auto vertoont.

De plattegrond is gebaseerd op de letter L waarbij de korte zijde functioneert als indoor swimming pool en de lange zijde dient als leefgedeelte. De complete gevel is van glas wat refereert naar de voorruit van de Mercedes. Een opvallend detail is de binnentuin met boom die door het “open dak” steekt.

Binnen en buiten is nauw met elkaar verbonden. De keuken loopt door in een buitenkeuken en de lijn van de vijver benadrukt de lange transparante gevel.

De glazen gevel van het zwembad kan volledig worden geopend zodat het in de zomer volledig bij de tuin betrokken is. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met badkamer en-suite en inloopkast. Tevens bevindt zich hier de fitness ruimte.

BRUIS hecht veel emotionele waarde aan dit ontwerp dat voor een speciaal persoon is ontworpen. Middels deze wijze kan het verdriet een definitieve plaats krijgen.

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Begane grond

Eerste verdieping

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: Bruce Verdonschot
Locatie: Beek
Opdrachtgever: -
Status: Ter nagedachtenis

Specificaties

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Garage: Carport
Extra: Binnenzwembad, Fitness, Grote openhaard, Binnentuin, Zitkamer, Buiten keuken
Woonoppervlakte: 250
Kaveloppervlakte: 1000
Bouwjaar: -

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons