KUBISTISCHE WONING 


De kubistische bouwstijl is een unieke vorm van moderne woningbouw. De kubistische stijl is een mix van strakke lijnen, grote raampartijen, overstekken en bovenal samenhangende ruimtes en volumes. Hiermee onderscheidt een kubistische woning zich van andere moderne woningen. Hoewel deze stijl steeds vaker is terug te zien in het huidige straatbeeld, is elke kubistische woning uniek. U kunt deze bouwstijl immers aanpassen aan uw persoonlijke smaak en gewenste functionaliteit. Geen enkele kubistische woning is hetzelfde. Wij proberen ons te onderscheiden door minimalistische, pure en rauwe kenmerken toe te voegen aan onze ontwerpen. Moderne architectuur krijgt bij BRUIS een andere betekenis.

De kubistische bouwstijl

Vaak wordt gedacht dat moderne woningen strak en saai zijn, maar niets is minder waar. Kubistische woningen wisselen strakke lijnen af met speelse elementen. Dit maakt deze woningstijl warm en persoonlijk. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen en vormen. Wissel bijvoorbeeld stucwerk af met natuursteen of houtengevelbekleding en creëer diepte door gebruik te maken van versprongen vormen en grote glaspartijen. Met deze elementen kunt u de kubistische bouwstijl volledig personaliseren.
Dankzij de creatieve en klantgerichte aanpak van ons architectenbureau is één ding is echter zeker; uw moderne villa zal met BRUIS Architectuur altijd een luxueuze uitstraling hebben en perfect aansluiten bij uw wensen, dromen en eisen.

Duurzame kubuswoning

Bij moderne woningen horen moderne bouwtechnieken. Kubistische woningen lenen zich uitstekend voor duurzame woningbouw. Hierbij speelt verstandig omgaan met water, energie en grondstoffen een belangrijke rol, maar ook verstandig omgaan met de open ruimte is essentieel. De platte daken van kubistische huizen zijn zeer geschikt voor energievriendelijke initiatieven en zorgen voor optimaal ruimtegebruik. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van prefab bouwsystemen. Dit verkort de bouwtijd aanzienlijk en kan ook schelen in de portemonnee.

Wanneer wij uw woning gaan ontwerpen, bepalen wij in nauw overleg met u de vormgeving van uw droomwoning. Samen creëren wij de perfecte kubistische woning, waarbij duurzaamheid al vanaf het begin wordt meegenomen in de ontwerpfase. Vanaf de eerste schets tot aan het definitieve ontwerp wordt uw woning uitgewerkt volgens u woningwensen.

Droom u van een moderne woning met een unieke twist? Dan bent u bij BRUIS Architectuur aan het juiste adres. Wij hebben al meerdere kubistische woningen in deze prachtige bouwstijl opgeleverd. Elk project is uniek en volledig aan te passen aan uw wensen, eisen en woningdromen.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik op onze projecten

ONS WERK

1001

Goede ideeën

55

Afgeronde projecten

100%

Invloed van de klant

5000+

Likes

TEAM BRUIS

Ontmoet het team


DIENSTEN

Dit zijn onze kwaliteiten


ARCHITECTUUR

BRUIS Architectuur ontwerpt en realiseert gebouwen met een uniek, eigen, vernieuwend karakter.

LEES MEER

BOUWKUNDIG

Bij BRUIS zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd.

LEES MEER

INTERIEUR

Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt.

LEES MEER

VISUALISATIES

De artist impressions geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen.

LEES MEER

BOUWBEGELEIDING

De realisatie van een gebouw is het slotstuk van een periode van voorbereiding.

LEES MEER

STEDENBOUW

Een te realiseren gebouw maakt een wezenlijk onderdeel uit van de buitenruimte.

LEES MEER

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons