Indeling & interieur Penhouse Roermond BRUIS Architectuur

Omschrijving

Het penthouse is te betreden middels de lift. Deze komt uit in de ruime entree. Vanuit de entree is het mogelijk om naar het balkon, de master slaapkamer en het woongedeelte te gaan.

In het woongedeelte zijn twee grote glazen schuifpuien die de verbinding maken met de grote balkons. In het woon en kookgedeelte dient de haard als een roomdivider die van zowel de keuken als het zitgedeelte zichtbaar is.
De indeling van de keuken is zo opgesteld dat er een inbouwkast is met apparatuur, een werkblad met wastafel en een royaal kookeiland met kookplaat. Paralel op dit kookeiland is de eettafel geplaatst waarbij je aan alle kanten zicht hebt naar buiten.
Het zitgedeelte is minimalistisch uitgevoerd met volwassen materialen.

De grote boekenkast staat centraal in de woning. Deze is ingebouwd waardoor deze een is met de muur. Het donkere hout zorgt voor een chique uitstraling. In de kast zit een "geheime" deur verwerkt die leidt naar de tweede slaapkamer.

Het ontwerp van de master slaapkamer is gebaseerd op een luxe hotel suite. De slaapkamer is ruim opgezet met een wand in het midden van de kamer. Deze is met een hoogglans materiaal afgewerkt wat doorloopt in het plafond. Achter deze wand bevindt zich de inloopkast.

De badkamer ensuite is te bereiken via de schuifpui. Deze beschikt over een extra deur zodat deze tevens als gast badkamer gebruikt kan worden.

Stijl

BRUIS Architectuur onderscheidt zich door zijn ontwerpen te voorzien van moderne minimalistische aspecten. Door kubistische vormen in combinatie met overstekken en blinden muren wordt een moderne alternatieve stijl gecreëerd. Ook is een open ruimte door veel glas een onmisbaar aspact in een ontwerp. Dit versterkt door industriële materialen als hout en beton. Om een beeld te krijgen van deze uiting, neem een kijkje in het portfolio.

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Veeladingstraat Roermond
Opdrachtgever: prive
Status: In uitvoering

Specificaties

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Garage: nee
Extra: 2 balkons
Woonoppervlakte: -
Kaveloppervlakte: -
Bouwjaar: 2017

Vindt u het leuk wat BRUIS doet?

Kijk verder en u zult het nog leuker vinden