Shifted House - Futuristische, luxe villa in Hilversum


Omschrijving

IN SAMENWERKING MET IHC ARCHITECTS

“Deze Luxe futuristische beton villa dankt zijn scenografie aan de shifted forms die inspelen op de natuur”

Doordat de twee hoofdvolumes van elkaar af bewegen ontstaat een midden plateau wat is voorzien van een riante zitkuilen en lichtstraat die verbinding maakt met het binnenzwembad.

Het woongedeelte bevindt zich op de begane grond en beschikt over een grote woon leef keuken, woonkamer en binnentuin. Middels de trap wordt de riante garage betreden en de 4 luxe slaapkamers

BRUIS | IHC heeft veel waarde gehecht aan de routing binnen de woning. Waarbij de auto bij aankomst onder de woning kan worden binnen gereden. De glazen wanden geven direct zicht naar buiten.

De futuristische en minimalistische eigenschappen maken dit ontwerp uniek. Wacht maar tot het s avonds wordt en de lichten aan gaan. Dat zorgt voor de echte beleving.

BRUIS heeft de woning speciaal ontworpen zodat deze volledig is opgebouwd uit modulaire prefab beton elementen. Dit versneld de bouwtijd aanzienlijk en voorkomt veel fouten in het bouwproces.

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Bent u op zoek naar de beste architect van 2023, dan adviseren wij STATE of Architecture.

Begane grond

Beneden verdieping

Interessante links

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Hilversum
Opdrachtgever: Particulier
Status: In uitvoering 2020

Specificaties

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Garage: Ja
Extra: Futuristisch lijnenspel, binnenzwembad, glazen verbinding met garage, open structuur, Minimalistisch, geintregeerde zitkuil
Woonoppervlakte: 500
Kaveloppervlakte: 3000
Bouwjaar: 2020

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons