CT House, Veluwe


Omschrijving

“Waar exceptionele vormen en materialen samen komen ontstaat CT House. De half ronde betonnen muur omarmt het gebouw en creëert een binnenplaats, deze binnenplaats vormt het hart van de woning waarbij de zwemvijver het lijnenspel bepaald.”

Deze ‘pure’ en ‘rauwe’ woning wordt gekenmerkt door het onafgewerkte beton in combinatie met grotere cortentstalen platen en minimalistische raam profielen.

De vijver vormt de verbindende factor tussen de binnenplaats en de open tuin die doorloopt richting het bos. Hier is de indeling van de beneden verdieping op gebaseerd. De drie verdeling komt terug in de woonkamer, keuken en zitgedeelte.

De boven verdieping is te betreden via de trap die in het glazen trappenhuis boven de vijver zweeft. Deze glazen brug verbindt beide verdiepingen en zorgt voor een constant contact met de tuin.

Op de bovenverdieping bevinden zich een gasten slaapkamer met badkamer en een enorm luxe en riant uitgevoerde master suite.

Architectuur

BRUIS staat voor minimalistische architectuur. Hierbij wordt een statement gemaakt door abstracte, rauwe architectuur met luxe woonideeën te combineren.

BRUIS Architectuur is onderdeel van IHC Architects, een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

Onze missie is het minimalisme gecombineerd met luxe uitstraling laten terugkeren binnen de architectuur waarbij de gebruiker op de eerste plaats staat.

Begane grond

Eerste verdieping

Interessante links

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Veluwe
Opdrachtgever: Particulier
Status: -

Specificaties

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Garage: -
Extra: open structuur, Zwembad, bos als achtertuin
Woonoppervlakte: 400
Kaveloppervlakte: -
Bouwjaar: 2018

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2 6093EL,
Heythuysen, Limburg

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
[email protected]

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons