"Architecture is a visual art,and the buildings speak for themselves"

Onze aanpak


Een idee is het begin! BRUIS maakt van dit idee een beeldend ontwerp inclusief een moderne 3D visualisatie. Nieuwbouw, renovatie of tuinontwerp. BRUIS is een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau. Wij werken vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp de juiste ruimte creëert, waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur streven wij naar gebouwen met een eigen karakter en een ruimtelijke indeling.

3D visualisatie

Een platte bouwtekening is niet meer van deze tijd. BRUIS is gespecialiseerd in het visualiseren van een ontwerp. De klant kan hierbij direct een beeld vormen over het ontwerp.

Particuliere woning

Een eigen woning bouwen is een grote stap in het leven. Door een innovatief ontwerp brengt BRUIS de klant een nieuwe kijk op de mogelijkheden van een nieuwe woning.

Hoe doen we het?


Met de kennis van drie tekenpakketten, kan elke opdracht op de juiste en meeste doelgerichte manier uitgevoerd worden. Wij ontwerpen, zorgen voor de bouwkundige onderlegger voor het aanvragen van de juiste vergunningen, verzorgen de uitvoeringstekeningen en bijbehorende documentatie. Daarnaast ontwerpen wij het interieur, zowel de losse als vaste inrichting, zorgen wij voor de fotorealistische visualisaties en ontzorgen wij u door de bouw te begeleiden.

Ontwerp tuin

De tuin maakt een huis een thuis. Het doel van BRUIS is op minimalistische wijze een alledaagse tuin om te toveren in een modern hoogstandje. Grote tegels, strakke borders en waterelementen zijn onderdelen die in veel ontwerpen terugkomen.

Verbouwing en  renovatie

Soms is nieuwbouw helemaal niet de oplossing en volstaat een verbouwing voor de perfecte beleving van de ideale woonwens. Hierbij wordt een samenhang gecreëerd tussen leven, koken, ontspannen en werken.

1001

Goede ideeën

35

Afgeronde projecten

100%

Invloed van de klant

40

Goede recensies

Wilt u op de hoogte blijven van BRUIS?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

  DIENSTEN

  Dit zijn onze kwaliteiten


  ARCHITECTUUR

  BRUIS Architectuur ontwerpt en realiseert gebouwen met een uniek, eigen, vernieuwend karakter.

  LEES MEER

  BOUWKUNDIG

  Bij BRUIS zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd.

  LEES MEER

  INTERIEUR

  Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt.

  LEES MEER

  VISUALISATIES

  De artist impressions geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen.

  LEES MEER

  BOUWBEGELEIDING

  De realisatie van een gebouw is het slotstuk van een periode van voorbereiding.

  LEES MEER

  STEDENBOUW

  Een te realiseren gebouw maakt een wezenlijk onderdeel uit van de buitenruimte.

  LEES MEER