Interieur


Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat u zich er aangenaam voelt. Bij BRUIS ontwerpen we interieurs die passen bij het gebouw en aansluiten bij de directe omgeving.

BRUIS Architectuur is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaal interieurontwerp voor verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Uiteraard binnen het door u aangegeven budget. Het belangrijkste in ieder interieurontwerp zijn de gebruikers zelf. Voor hen creëren we een unieke, sfeervolle beleving op maat.

Afgezien van de losse inrichting van uw gebouw, helpen wij u graag bij het ontwerpen en realiseren van de diverse vaste inrichtingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van uw keuken, badkamermeubels, (inbouw)kasten etc. Vanzelfsprekend spelen ook hier materialisering, kleurgebruik en verlichting een belangrijke rol.

Tot slot is een van onze belangrijkste taken ervoor te zorgen dat de vaste inrichtingen daadwerkelijk passen in uw te realiseren pand. Naast het maken van maatafspraken met leveranciers zijn wij verantwoordelijk voor het afstemmen met de aannemer om ervoor te zorgen dat de netto inbouwmaten daadwerkelijk gerealiseerd worden op de bouwplaats.

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2
6093EL, Heythuysen
Nederland

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

u kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons