Architectenbureau voor uw huis of woning


Als architect van uw nieuwe woning zullen we samen met u de juiste architectonische stijl vinden en ontwerpen. Duurzaam bouwen is een belangrijk aspect wat daarbij komt kijken. Het gaat niet alleen over het ontwerpen van een woning die zo lang mogelijk in onze woonbehoefte voldoet, maar het is ook de manier van bouwen. Denk hierbij aan het verstandig omgaan met water, energie, grondstoffen en de open ruimte.

Architect Woning

Duurzame architect woning

Het is onze missie om als architect van uw woning de best passende mogelijkheden te presenteren om uw nieuwe woning te realiseren. Ons architectenbureau kijkt hierbij ook nadrukkelijk naar de mogelijkheden en kansen die de kavel te bieden heeft. Een harmonieus geheel tussen buitenruimte en gebouw, is ons doel als architect van uw nieuwe woning.

Vanzelfsprekend speelt ook de materialisering een zeer belangrijke rol in het creëren van de juiste look-and-feel van het project. Of het nu gaat om strakke gestucte lijnen, houten shutterkozijnen, traditioneel metselwerk, of een combinatie van deze aspecten; allen hebben hun uitwerking in de uitstraling van uw pand.

Woning laten ontwerpen

Van de allereerste schets van de woning door de architect tot en met het definitief ontwerp; wij betrekken u nauw bij de vormgeving van uw gebouw. Waarbij wij voorstellen doen aangaande vorm, materiaalgebruik en interieur. Een proces dat begint bij een grove schets en steeds verder gedetailleerd wordt met als resultaat een hoogwaardig ontwerp, dat voldoet aan de afgesproken kaders.

Architectenbureau moderne woning

De kenmerken van een moderne woning zijn uiteenlopend. Daarnaast is het de meest eigenzinnige bouwstijl. Resultaten van de ontwerpen zijn nooit identiek en passen goed in de individuele architectuur van de hedendaagse sfeer. De ontwerpen van een moderne woning kunnen variëren in een stijl van minimalistische uitstraling tot gedurfde uitingen in de woning. De moderne bouwstijl is persoonlijk, eigenzinnig en speels.

Bij BRUIS Architectuur bent u aan het juiste adres voor een architectenbureau voor uw nieuwe woning.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik van onze projecten

ONS WERK

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
[email protected]

verzend email

SUPPORT

u kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons