Architect woning


Als architect van uw nieuwe woning zullen we samen met u de juiste architectonische stijl vinden en ontwerpen. Duurzaam bouwen is een belangrijk aspect wat daarbij komt kijken. Het gaat niet alleen over het ontwerpen van een woning die zo lang mogelijk in onze woonbehoefte voldoet, maar het is ook de manier van bouwen. Denk hierbij aan het verstandig omgaan met water, energie, grondstoffen en de open ruimte.

Architect Woning

Het is onze missie om als architect van uw woning de best passende mogelijkheden te presenteren om uw nieuwe woning te realiseren. Wij kijken hierbij ook nadrukkelijk naar de mogelijkheden en kansen die de kavel te bieden heeft. Een harmonieus geheel tussen buitenruimte en gebouw, is ons doel als architect van uw nieuwe woning.

Vanzelfsprekend speelt ook de materialisering een zeer belangrijke rol in het creëren van de juiste look-and-feel van het project. Of het nu gaat om strakke gestucte lijnen, houten shutterkozijnen, traditioneel metselwerk, of een combinatie van deze aspecten; allen hebben hun uitwerking in de uitstraling van uw pand.

Van de allereerste schets van de woning door de architect tot en met het definitief ontwerp; wij betrekken u nauw bij de vormgeving van uw gebouw. Waarbij wij voorstellen doen aangaande vorm, materiaalgebruik en interieur. Een proces dat begint bij een grove schets en steeds verder gedetailleerd wordt met als resultaat een hoogwaardig ontwerp, dat voldoet aan de afgesproken kaders.

Bij BRUIS Architectuur bent u aan het juiste adres voor een architect voor uw nieuwe woning.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik van onze projecten

ONS WERK

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

u kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons