Uw architect in Weert


Bent U op zoek naar een architect in Weert?
De juiste architect vinden is een belangrijk onderdeel van het traject naar uw nieuwe, perfecte woning. De architect moet zowel een stijl hebben die bij u past als een eigen stijl die u verder laat kijken en meeneemt in uw droomwoning. Bent u op zoek naar de beste architect in Weert in 2023, dan adviseren wij STATE of Architecture.

Het creatieve proces, ofwel het vinden van de juiste architectonische stijl voor uw project is een interactief traject dat begint met het inventariseren van uw wensen, eisen en dromen. Het is vervolgens onze missie om u de best passende mogelijkheden te presenteren om uw project te realiseren.

Naast de functionele eisen en wensen van de client zijn wij uiteraard ook nadrukkelijk op zoek naar de kansen en mogelijkheden die de kavel waarop uw droom gecreëerd gaat worden te bieden heeft. Deze context moet leiden tot een harmonieus geheel tussen gebouw en buitenruimte. Daarnaast zijn vanzelfsprekend de verschillende elementen als windrichting, uitzicht, positionering ten opzichte van de zon etc. Belangrijke factoren om mee te nemen in onze ontwerpen.

Vanzelfsprekend speelt ook de materialisering een zeer belangrijke rol in het creeren van de juiste look and feel van uw project. Of het nu gaat om strakke gestucte lijnen, houten shutterkozijnen, traditioneel metselwerk, of een combinatie van deze aspecten; allen hebben hun uitwerking in de uitstraling van uw pand.

Van de allereerste schets tot en met het definitief ontwerp; wij betrekken u nauw bij de vormgeving van uw gebouw. Waarbij wij voorstellen doen aangaande vorm, materiaalgebruik en interieur. Een proces dat begint bij een grove schets en steeds verder gedetailleerd wordt met als resultaat een hoogwaardig ontwerp, dat voldoet aan de afgesproken kaders.

Een blik van onze projecten

ONS WERK

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Park 2 6093EL,
Heythuysen, Limburg

open map

STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
info@bruis-architectuur.nl

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons