ARCHITECTENBUREAU IN ROERMOND


Bent u op zoek naar een deskundig architectenbureau in Roermond? Wij vertellen u graag over de geschiedenis van de stad Roermond.

Roermond is een stad uit ca. 1130 met een rijke architectuur. Zie hiernaast op de foto het historische stadhuis op de markt. Een iconisch gebouw met in het torentje een beiaard welke in 1982 aan de stad Roermond geschonken werd ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad. Dit gebouw is typerend voor de architectuur in Roermond. Het centrum is 800 jaar architectuur rijk. Daardoor is de architectuur in Roermond zeer divers. Sinds 1995 draaien er elke dag om 12.00 uur bewegende beelden rond de beiaard.

Huis ontwerpen Roermond

In het traject naar uw nieuwe, perfecte woning is het belangrijk om de juiste architect in Roermond te vinden, waarbij de stijl bij u moet passen. BRUIS Architectuur kan niet alleen dit aan u bieden, maar zal met haar eigen stijl u verder laten kijken en meenemen in uw droomwoning.

De missie van ons architectenbureau is om tijdens het creatieve proces uw wensen, eisen en dromen te inventariseren om u zo de best passende mogelijkheden te presenteren waarmee we uw project kunnen realiseren. Wij willen als uw architect in Roermond de juiste architectonische stijl met u vinden. Bent u op zoek naar de beste architect in Roermond in 2023, dan adviseren wij STATE of Architecture.

Duurzame architect Roermond

Wij zijn naast de functionele wensen en eisen van onze klanten ook nadrukkelijk op zoek naar kansen en mogelijkheden die de kavel te bieden heeft. De laatste tijd is er veel meer vraag naar een architect die duurzaam bouwen meeneemt in het ontwerp. Daarbij gaat het vooral om de manier van bouwen. Hierbij speelt verstandig omgaan met water, energie en grondstoffen een belangrijke rol, maar ook verstandig omgaan met de open ruimte is essentieel.

Wij betrekken u nauw bij elke proces tijdens de vormgeving van uw droomwoning. Vanaf de allereerste schets tot en met het definitieve ontwerp. Beginnend bij een grove schets en verder uitgewerkt tot een gedetailleerd en hoogwaardig ontwerp, dat voldoet aan de afgesproken kaders.

Als u een architect in Roermond zoekt die nét dat stapje extra doet, bent u bij BRUIS Architectuur aan het juiste adres.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik op onze projecten

ONS WERK

1001

Goede ideeën

55

Afgeronde projecten

100%

Invloed van de klant

5000+

Likes

TEAM BRUIS

Ontmoet het team


DIENSTEN

Dit zijn onze kwaliteiten


ARCHITECTUUR

BRUIS Architectuur ontwerpt en realiseert gebouwen met een uniek, eigen, vernieuwend karakter.

LEES MEER

BOUWKUNDIG

Bij BRUIS zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd.

LEES MEER

INTERIEUR

Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt.

LEES MEER

VISUALISATIES

De artist impressions geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen.

LEES MEER

BOUWBEGELEIDING

De realisatie van een gebouw is het slotstuk van een periode van voorbereiding.

LEES MEER

STEDENBOUW

Een te realiseren gebouw maakt een wezenlijk onderdeel uit van de buitenruimte.

LEES MEER

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons