ARCHITECT IN LIMBURG


Wilt u graag uw droomhuis in Limburg laten ontwerpen? Dan bent u bij BRUIS by IHC Architects op het juiste adres.

BRUIS is een jong en innovatief architectenbureau dat zich onderscheidt door zijn minimalistische en uitgesproken architectuur. In onze portfolio kunt u verschillende projecten bekijken, allen met een unieke stijl. Bij elk van deze projecten staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Wij begeleiden u tijdens het hele proces en realiseren samen met u als opdrachtgever uw nieuwe thuis.

Wonen in Limburg 

Limburg is een prachtige provincie gelegen naar bij Duitsland en België. Limburg kent zowel stedelijke gebieden als landelijke dorpskernen. Wanneer u door ons uw woning laat ontwerpen, houden wij naast uw wensen ook rekening met de omgeving waarin u uw huis gaat bouwen. Immers wilt u dat uw woning in harmonie met de omgeving is en een mooie toevoeging voor het straatbeeld vormt.

Naast het ontwerpen van een moderne woning in Limburg, streven wij naar het realiseren van een modern en tijdloos resultaat waar u zich thuis voelt. Tijdens het ontwerpproces van uw droomhuis wordt u nauw betrokken in de verschillende fasen van het proces. Vanaf de allereerste schets tot en met het definitieve ontwerp van de woning. We starten met een oriënterend gesprek en brengen al uw eisen, wensen en woonbehoeften in kaart. Vervolgens ontwerpen wij met onze creatieve insteek uw moderne villa, waarbij u uiteraard de regie houdt.

Zoekt u een architect in Limburg die uw woonwensen tot leven kan laten komen? Onze architecten van BRUIS helpen u graag met het ontwerpen van uw droomhuis.

Duurzame architect Limburg 

Naast de functionele wensen en eisen van u als klant, denken wij ook na over de kansen en mogelijkheden die de kavel te bieden heeft. Duurzame woningbouw en ontwerpen spelen een steeds grotere rol in de hedendaagse samenleving. Hierbij gaat het vooral om de manier van bouwen en het implementeren van groene installaties.

Ook woningindeling speelt een rol bij de duurzaamheid en levensloopbestendigheid van de te bouwen woning. Het maken van de kamedef.com juiste keuzes op het gebied van milieubewust bouwen is voor elk project maatwerk.

Zoekt u een architect in Limburg die uw groene droomhuis kan ontwerpen? Dan verwijzen we u graag door naar STATE of Architecture.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik op onze projecten

ONS WERK

1001

Goede ideeën

55

Afgeronde projecten

100%

Invloed van de klant

5000+

Likes

TEAM BRUIS

Ontmoet het team


DIENSTEN

Dit zijn onze kwaliteiten


ARCHITECTUUR

BRUIS Architectuur ontwerpt en realiseert gebouwen met een uniek, eigen, vernieuwend karakter.

LEES MEER

BOUWKUNDIG

Bij BRUIS zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd.

LEES MEER

INTERIEUR

Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt.

LEES MEER

VISUALISATIES

De artist impressions geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen.

LEES MEER

BOUWBEGELEIDING

De realisatie van een gebouw is het slotstuk van een periode van voorbereiding.

LEES MEER

STEDENBOUW

Een te realiseren gebouw maakt een wezenlijk onderdeel uit van de buitenruimte.

LEES MEER

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons