ARCHITECT IN HILVERSUM


Bent u opzoek naar een vakkundig architectenbureau in Hilversum? Dan adviseren wij STATE of Architecture.

Als architect van luxe en uitgesproken woningen heeft BRUIS al vele projecten opgeleverd. Bij elk van deze projecten staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Tevens houden wij rekening met de architectuur in Hilversum, waardoor uw woning uniek is, maar ook in het straatbeeld van Hilversum past.

Wonen in Hilversum 

Hilversum is zowel een stad als gemeente gelegen in Noord-Holland. Gelegen in het hart van het Gooi kent Hilversum weelderige gebouwen ontworpen door beroemde architecten als Dudok en Duiker. Hilversum staat immers bekend om haar prachtige architectuur. De gemeente telt veel 19e -eeuwse villa’s, gelegen in verschillende villaparken. De laatste jaren worden deze klassieke gebouwen afgewisseld voor moderne villa’s in minimalistische of kubistische bouwstijlen.

Zoekt u een architect in Hilversum die uw woonwensen tot leven kan laten komen? Onze architecten van BRUIS helpen u graag met het ontwerpen van uw droomhuis.

Duurzame architect Hilversum

Naast de functionele wensen en eisen van u als klant, denken wij ook na over de kansen en mogelijkheden die de kavel te bieden heeft. Duurzame bouw en ontwerpen spelen een steeds grotere rol in de hedendaagse samenleving. Hierbij gaat het vooral om de manier van bouwen. Verstandig omgaan met water, energie en grondstoffen spelen een belangrijke rol in duurzame architectuur in Hilversum, maar ook verstandig omgaan met de open ruimte is essentieel. Zo houden wij rekening met levensloopbestendigheid en de implementatie van duurzame installaties en materialen. Een duurzaam huis is immers comfortabel, eigentijds en waarde verhogend.

Naast het ontwerpen van een duurzame woning, streven wij naar het realiseren van een modern en tijdloos ontwerp waar u zich thuis voelt. Tijdens het ontwerpproces van uw droomhuis wordt u nauw betrokken in de verschillende fasen van het proces. Vanaf de allereerste schets tot en met het definitieve ontwerp van de woning. Wij brengen uw wensen in kaart en creëren met onze creatieve blik een ontwerp dat van uw huis een thuis maakt.

Bent u opzoek naar een architect in Hilversum die bekend is met het bijzondere architectonische verleden van Hilversum? Dan bent u bij BRUIS Architectuur aan het juiste adres.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik op onze projecten

ONS WERK

1001

Goede ideeën

55

Afgeronde projecten

100%

Invloed van de klant

5000+

Likes

TEAM BRUIS

Ontmoet het team


DIENSTEN

Dit zijn onze kwaliteiten


ARCHITECTUUR

BRUIS Architectuur ontwerpt en realiseert gebouwen met een uniek, eigen, vernieuwend karakter.

LEES MEER

BOUWKUNDIG

Bij BRUIS zijn we niet alleen creatief, we zijn ook bouwkundig goed onderlegd.

LEES MEER

INTERIEUR

Een mooi interieur is een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt.

LEES MEER

VISUALISATIES

De artist impressions geven u een unieke inkijk in de genomen ontwerpbeslissingen.

LEES MEER

BOUWBEGELEIDING

De realisatie van een gebouw is het slotstuk van een periode van voorbereiding.

LEES MEER

STEDENBOUW

Een te realiseren gebouw maakt een wezenlijk onderdeel uit van de buitenruimte.

LEES MEER

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons