Architectenbureau in Eindhoven


Bent u op zoek naar een architect in Eindhoven? Wij vertellen u graag over de rijke architectuur die de stad te bieden heeft.

Architect EindhovenEindhoven kent een rijke geschiedenis van bijzondere architectuur, waarbij innovatie een belangrijke rol speelt. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het Evoluon, geschonken aan de stad Eindhovendoor Philips in 1966 en het Van Abbemuseum, waar de nieuwe vleugel in 2003 gerealiseerd werd. De Blob (Binary Large Object)hiernaast te zien op de foto, is een van de nieuwste innovatieve bouwwerken in Eindhoven.

Huis ontwerpen Eindhoven

Het juiste architectenbureau in Eindhoven vinden is een belangrijke stap in het traject naar de nieuwe woning, die perfect aan uw wensen voldoet. Niet alleen de stijl van de architect moet bij u passen, maar ook een eigen stijl om net die stap verder te gaan en u mee te nemen in uw droomwoning, is belangrijk. Bij BRUIS Architectuur in Eindhoven bent u hiervoor op de juiste plek.

We beginnen met het creatieve proces om de juiste architectonische stijl voor uw project te vinden. Dit is een interactief traject waarbij we uw wensen, eisen en dromen inventariseren. Onze missie is om u vervolgens de best passende mogelijkheden te presenteren om uw project te realiseren.

Duurzame architect Eindhoven

Wij gaan ook op zoek naar de kansen en mogelijkheden die de kavel te bieden heeft. Dit moet leiden tot een harmonieus geheel tussen gebouw en buitenruimte, waarbij elementen als uitzicht, positionering van de zon, windrichting etc. belangrijke factoren zijn om mee te nemen in ons ontwerp voor uw droomwoning.

Tevens speelt de materialisering een belangrijke rol in het realiseren van de juiste look-and-feel van uw woning. Denk hierbij aan houten shutterkozijnen, strakke gestucte lijnen, traditioneel metselwerk, of een combinatie hiervan. Allen hebben hun uitwerking in de uitstraling van uw nieuwe woning.

Vanaf de allereerste schets tot en met het definitieve ontwerp, BRUIS Architectuur betrekt u nauw bij de vormgeving van uw gebouw.

Worden wij uw nieuwe architect in Eindhoven?

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vrijblijvend contact met ons.

Een blik van onze projecten

ONS WERK

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


STUUR EEN MAIL

Bruce Verdonschot
[email protected]

verzend email

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons