7 SERIES HOUSE: Futuristische, luxe villa | Huizen


Omschrijving

“Deze futuristische woning is de definitie van de puurheid van lijnen. Gebaseerd op de zwevende en doorlopende lijnen van de 7 serie brengt het ontwerp zijn charmes van automotive design naar architectuur.

Het ontwerp is ontstaan uit twee hoofdvolumes die over elkaar heen zijn geplaatst waarbij de verdiepingsvloer zich om de tweede verdieping heen vouwt. Deze elementen zijn losgeknipt voor een spectaculair effect.  Het tweede volume “zweeft” over dit dak doormidden van een constructie bekleed met spiegels. Hierdoor wordt de bosrijke omgeving gereflecteerd.

BRUIS | IHC heeft de natuur terug gebracht in het ontwerp door in het hart een binnentuin te realiseren die vanuit alle ruimtes te zien is. Deze ruimte breekt hiermee ook de kubistische volumes terwijl het lijnenspel doorloopt.

De begane grond bestaat uit 3 elementen die volledig symmetrisch zijn gepositioneerd. Het eerste volume is de entree die de woning in tweeën splitst. Aan de ene zijde bevindt zich de woonvleugel en aan de andere zijde de kookvleugel. Beide hebben een aparte trap naar de boven verdieping.

De glazen gevel aan de achterzijde staat centraal bij de boven verdieping. Aan beide zijdes zijn 2 slaapkamers met badkamer en inloopkast gesitueerd. Het volledige middendeel kent de functie: kantoor. Deze staat ook nauw in verbinding met de binnentuin en het zwembad.

De futuristische en minimalistische eigenschappen maken dit ontwerp uniek. Wacht maar tot het s avonds wordt en de lichten aan gaan. Dat zorgt voor de echte beleving.

Begane grond

Eerste verdieping

Interessante links

Brochure

Download hier de brochure voor meer informatie over dit project

Projectdetails

Ontwerp: BRUIS Architectuur
Locatie: Huizen
Opdrachtgever: Particulier
Status: Concept

Specificaties

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Garage: Carport
Extra: Futuristisch lijnenspel, binnentuin, Zwembad met ligbed deel, Kantoor, open structuur, Minimalistisch, geintregeerde zitkuil
Woonoppervlakte: 400
Kaveloppervlakte: 2000
Bouwjaar: 2020

START UW PROJECT

Een vooruitgedacht plan van een nieuw project
of alleen een bruisend idee?


ONS KANTOOR

Heythuysen - Nijmegen
Nederland

open map

SUPPORT

U kunt ons altijd
telefonisch bereiken

bel ons